In navolging van – toen nog – tweedeklasser KV Mechelen, besloot ook Verbroedering Geel uit de Tweede Klasse Amateurs om te opteren voor een upgrade met de VMS van Visuatech voor zijn slimme camera’s. 

Hun huidige systeem voldeed niet meer aan de moderne eisen en op aanraden van de installateur My-Automation hebben ze gekozen voor één van de meest geavanceerde platformen op de markt.

De gebruikte licentie beschikt standaard over video analytics en slimme zoekfuncties en kan in de toekomst nog worden uitgebreid met andere relevante oplossingen voor voetbalstadions zoals bijvoorbeeld gezichtsherkenning.

Stabiliteit is een heel belangrijke factor waardoor er ook werd gekozen voor een CREST server gekoppeld aan het Visuatech Next Level Service platform voor monitoring.

Hierdoor kan de installateur pro actief ingrijpen bij een technisch probleem.

De eisen voor de camerasystemen die ingezet worden voor de veiligheid tijdens voetbalwedstrijden worden – gezien de recente ontwikkelingen – steeds hoger. Het uitgebreide en gesofistikeerde VMS platform heeft in die materie dan ook een grote toekomst.

VERDELER: Visuatech

INTEGRATOR:  MY Automation