Op 8 juni bracht het Eocortex-team een ​​nieuwe versie van hun software uit. Deze bevat een aantal revolutionaire upgrades die de bediening van videobewakingssystemen nog gemakkelijker en flexibeler maakt. 

De volledige lijst met alle aanpassingen vind je hier.

Nieuwe versie: Enterprise

Eocortex brengt een nieuwe versie van haar software op de markt: de Enterprise. Deze beslissing namen ze na de vele verzoeken van gebruikers en partners die gebruik wilden maken van de speciale functies die beschikbaar zijn in ULTRA, maar een beperkt budget hadden. De Eocortex Enterprise combineert de voordelen van de ST-versie met de speciale kenmerken van de Eocortex ULTRA-softwaresuite, zoals Active Directory-autorisatie, verbeterd toegangsrechtenbeheer, systeemstatuscontrole en videowall. Bovendien omvat Enterprise de intelligente modules en kent het geen beperkingen wat betreft het aantal servers, camera’s en bewakingswerkstations in een videobewakingssysteem.

Flexibele licenties voor ULTRA & Enterprise

Vanaf versie 3.1 kan de gebruiker dezelfde beveiligingssleutel voor meerdere servers tegelijkertijd gebruiken en het systeem naar eigen wensen configureren, servers toevoegen en verwijderen, camera’s onder de servers verdelen, enz. Om dit te doen, is geen update van de licentiesleutel nodig.

Gezichtsherkenning gratis in Ultra

Eocortex Ultra is het eerste Video Management Software ooit dat gezichtsherkenning standaard zal bevatten, naast het brede scala aan functies die zijn ontworpen voor grootschalige systemen.