Visuatech camera systemen zijn zeker een aanrader.

Willemen Infra Lummen koos voor een wederkerende samenwerking met Visuatech en JBE security. Voor de centrale in Kieldrecht werd al reeds gewerkt met het Video Management  Systeem (VMS). Willemen Infra heeft de stap genomen om de centrale in Lummen te voorzien van hetzelfde systeem en zo het veiligheidsgevoel te versterken alsook de uniformiteit. 

Vlekkeloze samenwerking

De samenwerking met Visuatech en JBE security verliep vlekkeloos. De afspraken werden juist opgevolgd en het proces verliep volgens schema. 

Flexibel en gebruiksvriendelijk 

“Voorheen was er nog geen systeem op onze site. De installatie van deze VMS heeft het veiligheidsgevoel sterk verbeterd.  Enerzijds zijn er enkele camera’s op de installaties gericht die een technische belangrijke rol invullen. Anderzijds registreert de camera op de inkompoort alle bewegingen.  Hierdoor worden we steeds op de hoogte gehouden van alle activiteiten op de site.  De kwaliteit van de camera en het systeem voldoet volledig aan onze eisen. 

Visuatech camera systemen zijn zeker een aanrader. Het is een gebruiksvriendelijk systeem en geeft de mogelijkheid om nog verder uit te breiden waar nodig.” – Kurt Schaevers, site-verantwoordelijke Willemen Infra Lummen