“Wij willen topkwaliteit leveren en zijn daarom ook continu op zoek naar partners die topkwaliteit bieden. Visuatech kan dat.” – Robin Nijns (WeKonnekt)

 

WeKonnekt

WeKonnekt is een full service integrator. Toen Robin Nijns WeKonnekt oprichtte, heeft hij een marktonderzoek gedaan om te kijken welke systemen en leveranciers het beste passen bij de waarden van zijn onderneming. Alle wegen leidden naar Visuatech. Hij koos er daarom ook voor om in zee te gaan met Visuatech voor zijn project bij de Begijnhoeve in Mol. 

Begijnhoeve 

De Begijnhoeve is een Europees centrum voor dressuur, met eersteklas faciliteiten voor fokkerij, coaching en sport. Het is gelegen in een prachtige, landelijke omgeving in Mol met state-of-the-art faciliteiten voor zowel paarden als ruiters. Gasten van de Begijnhoeve kunnen gebruikmaken van alle wellness- en sportfaciliteiten die op de locatie aanwezig zijn. Een droomlocatie voor iedere ruiter dus, waar enorm veel moderne techniek aanwezig is en aandacht voor een high-end afwerkingsgraad noodzakelijk was. WeKonnekt had de eer en het genoegen om de locatie van deze moderne technieken te voorzien.

Camerasysteem

In samenspraak met Visuatech werd er gekozen voor de VMS-software op een professioneel CREST-opnametoestel met een 40-tal Uniview/hillo camera’s. “We hebben al meermaals andere systemen getest, maar niks wat VMS kan overstijgen of evenaren voor onze business.”

Binnen is er gekozen voor de eenvoudige dome camera’s met een vaste lens. Buiten plaatste WeKonnekt vandaalbestendige camera’s met automatische zoom om specifiek te kunnen richten en zoomen op bepaalde zones die verder weg liggen van de camera. Met enkele PTZ-camera’s kan de klant zelf richten en zoomen via de app.

Installatie on site

“De samenwerking tijdens de installatie verliep vlot. Visuatech doet de standaard préconfiguratie voor ons. Wij moeten enkel de configuraties naar onze hand zetten en integraties met andere systemen opzetten. De configuratie en testing doen we grotendeels op voorhand om tijd on site te besparen en problemen op voorhand uit te klaren. De enkele problemen of onduidelijkheden werden snel opgelost. De volledige installatie on site heeft twee dagen in beslag genomen en was toen volledig up and running.” 

Feedback van de klant

De eigenaars van de Begijnhoeve geven aan dat het systeem zeer gebruiksvriendelijk en stabiel is. “Terugkijken naar opgenomen beelden was nog nooit zo eenvoudig.” De vele views gepersonaliseerd per gebruiker maken het makkelijk om meteen de juiste camera te vinden. Bij uitgebreid zoeken werkt de desktopversie ook geweldig. 

De voordelen van de samenwerking met Visuatech 

“Het grootste voordeel is de excellente support en advies die we krijgen wanneer we ergens vastlopen. Onze klanten verwachten die service van ons. Alleen met leveranciers zoals Visuatech kunnen wij dit waarmaken. Er wordt telkens correct en transparant gehandeld. Het is een organisatie met veel structuur.” 

“Ook het hechte team vind ik belangrijk. Er is geen verloop van medewerkers. Op iedereen waarmee je in aanraking komt, kan je een gezicht plakken. Geen omzetmachine, maar een dienstenbedrijf welk zijn waarden en normen hooghoudt.” 

Rating: 5/5