Stadsbader rust zijn vestigingen uit slimme camera's

De nv Stadsbader te Harelbeke is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie op het vlak van openbare werken en industriële projecten.

De opdrachtgevers zijn zowel openbare besturen als ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld. De corebusiness situeert zich rond de domeinen wegenis- en omgevingswerken, burgerlijke bouwkunde, waterzuiveringsinstallaties, infrastructuur en industriebouw.

Aangezien ze niet tevreden waren van hun huidige camerasysteem werd er een nieuwe oefening gemaakt door hun vaste leverancier Ceratec. Na een demo met de Visuatech roadshow bus werden de eerste servers met software geleverd op de hoofdvestiging in Harelbeke.

Gezien de slechte ervaring met hun vorige software wilden ze eerst proef draaien op hun hoofdvestiging alvorens alle vestigingen uit te rollen. Deze test werd zeer positief onthaald na een aantal maanden het systeem in gebruik te hebben en er werd meteen een go gegeven voor de overige vestigingen.

Alles zal dus worden voorzien van Full redundant CREST servers en ST licenties met geïntegreerde Video analytics en slimme zoekfuncties.

CREST server

ST licentie

Partner:

Ceratec