In het verleden stond er al een samenwerking op poten voor kleinere systemen, maar dit is de eerste keer dat er gewerkt wordt met het Video Management Systeem (VMS) van Visuatech. 

Door naar de noden van de klant te kijken, bleek dat ze best met deze VMS en een 15 tal camera’s werkten. Hiervoor werd er samen met Visuatech een offerte opgesteld en kon men zo het juiste systeem voorleggen aan de klant die voldeed aan hun eisen. De feedback van de klant is dan ook zeer positief. Het systeem is een maand actief en heeft al zijn voordelen kunnen uitspelen.

 

Service bij Visuatech

Kwaliteitsvolle service staat garant bij Visuatech. De juiste begeleiding van offerte tot oplevering door 1 contactpersoon. 

“Ik heb het ook al persoonlijk laten weten aan Visuatech dat ik zeer onder de indruk was van de werking van hun bedrijf. Het was van in het begin duidelijk bij wie ik terecht kon met mijn vragen. En zeker niet te vergeten hun support is top!  Ze hebben mij vlot geholpen met kleine opstartproblemen en dit allemaal van op afstand! Dit is dan ook één van de redenen waarom er geen twijfel was om met Visuatech terug in zee te gaan bij de opstart van M security.

Snelle levering is niet evident en toch slaagt Visuatech erin om aan de eisen van de klant te voldoen. Ze werken flexibel en houden steeds rekening met de wensen van de klant.  Ook bij de oplevering werd er een halve dag voorzien om van op afstand de configuratie nog eens te controleren en mij extra uitleg te geven waar nodig.” – Jan Meuleman, M security