GDW security: "De intelligentie in de camerabewaking is wat Visuatech producten zo speciaal maakt."

GDW Security is een familiebedrijf in de security sector uit Machelen-Diegem. Ze bieden totaalpakketten in elektronische beveiliging van panden aan en werken voor grote merken en ketens zoals A.S.Adventure, CASA en H&M.

Innovatie als drijfveer

Mede-zaakvoerder Jan De Wilder: “Wij proberen een innovatief bedrijf te zijn door altijd mee te zijn met de laatste trends. Daarin maken we het verschil. We zoeken daarom partners, zoals distributeurs, die dezelfde visie delen en die niet enkel zoveel mogelijk materiaal willen verkopen. Visuatech heeft een unieke benadering, ze geloven in hun product, kennen het door en door en ondersteunen het van A tot Z. Dat geeft ons een goed gevoel. Dat gecombineerd met het feit dat ze ook duurzaam ondernemen en bewust met de toekomst van hun zaak bezig zijn. Daarom hebben we voor Visuatech producten gekozen”.

Visuatech is pionier in het veld

“Zo’n 10 jaar geleden kwam er met de digitalisering een grote ommekeer in de wereld van camerabewaking: de beeldkwaliteit werd steeds beter. Een slechte camera op de markt bestaat tegenwoordig eigenlijk niet meer. De volgende stap is die apparaten intelligent maken, wat wil zeggen dat ze veel meer doen dan enkel beelden opnemen. Op dat gebied zijn er een aantal pioniers op de markt en Visuatech is er daar één van. Dat apprecieer ik enorm aan hun; dat zij steeds inspelen op nieuwe technologieën en écht innoveren.”

Klanten ook overtuigd

“De intelligentie in de camerabewaking is wat Visuatech producten zo speciaal maakt. Dat zien onze klanten ook. Zo kunnen we innovatieve diensten aanbieden zoals nummerplaatherkenning, tracken van personen of camera’s die nooduitgangen in het oog houden die te lang of te kort open staan. We verkopen geen camera’s, we verkopen een concept met intelligente camera’s en een totaaloplossing met dienstverlening nadien. En daarvoor moet je de juiste producten hebben. In dat verhaal speelt Visuatech een rol.

Wij geloven sterk in die toekomst, maar dat heeft Visuatech ons ook laten inzien.”

 

GDW logo