Visuatech richt zich op innovatie

In de wereld van distributie geloven wij dat er in de toekomst 2 modellen zullen zijn. Ofwel ben je een grote distributeur met veel producten, werkzaam in vele segmenten, en zet je in op uitbreiding. Ofwel ben je een kleine distributeur met minder producten, gefocust op enkele sectoren en is innovatie je belangrijkste doel. Visuatech kiest zeer duidelijk voor het tweede model: wij willen niet de grootste worden, maar wel de meest innovatieve zijn en blijven. Dat kan alleen door ons te focussen: we verdelen enkel IP camera’s gekoppeld op een VMS en daarbij zoveel mogelijk intelligente functies. In het segment van IP camera’s focussen we ons bovendien maar op een aantal merken, zowel voor soft- als hardware. Dat is de enige manier om een innovatief verschil te blijven maken.

Uitzonderlijke service aan installateurs

Wat houdt die innovativiteit in? Wij kijken allereerst naar de noden van onze klanten, de installateurs. Wat kunnen wij beter doen om de installateur vooruit te helpen? Daarom hebben wij bijvoorbeeld onze eigen software ontwikkeld: een Next Level Service platform waar iedere installateur gratis de gezondheid van zijn installaties kan monitoren. Op die manier kan een installateur proactief ingrijpen als er een probleem is. De eindklant krijgt een altijd werkend systeem, moet niet achter de feiten aan hollen als er iets gebeurt en het eigenlijk al te laat is. Daarnaast geven wij sales- en technische opleidingen en ondersteunen wij onze klanten in hun sales met de roadshow bus: een unieke tool om eindklanten te overtuigen van onze oplossingen!

Samen groeien

Door onze uitzonderlijke support helpen wij installateurs om van hun klanten ambassadeurs te maken. De groei van Visuatech hangt dus nauw samen met de groei van onze installateurs. Daarom zetten wij alles in het werk om hen zoveel mogelijk te ondersteunen. Wij geloven dat plug and play oplossingen een bedreiging zullen zijn voor de professionele installateur. Des te meer omdat wij een toekomst zien voor installateurs die een verschil maken op vlak van intelligente software kennis en met een doorgedreven service. En daarin kan Visuatech helpen: door onze klanten te ondersteunen met onze kennis en expertise over VMS, slimme camera’s en in de nabije toekomst ook professionele cloud oplossingen.