Bosch biedt state-of-the-art producten

Wij zijn altijd op zoek naar de state-of-the-art producten in de markt. Het laatste product dat we in ons gamma hebben opgenomen zijn Bosch camera’s. Dat kadert binnen de beslissing van het management om ook A-camera’s aan te bieden. Bosch is een erg vooruitstrevend merk van camera’s. Het bedrijf blijft inzetten op innovatie en ontwikkeling en concentreert zich op videoanalytics binnen de camera. Hoewel Visuatech vandaag erg veel succes heeft met analytics in de software volgen wij de markt op de voet en zijn wij er ook van overtuigd dat analytics in de camera een bijzondere meerwaarde kan zijn bij bepaalde projecten.

De beste camera’s met ingebouwde intelligentie

Als wij naar de toekomst kijken schatten wij dat we 10-20% van de projecten beter geholpen zijn met analytics in de camera. En van de camera’s met ingebouwde analytics die onafhankelijk ook op VMS kunnen werken, is Bosch een van de betere partijen, zeker wat betreft het IVA-gedeelte (Intelligent Video Analysis). Met twee processoren in de camera hebben ze een van de beste scores en komen ze als een van de sterksten uit de testen. In het kader van onze gediversifieerde aanpak per marktsegment, is Bosch ook een geweldig hulpmiddel omdat die camera’s zowel mensen als fietser, voertuigen en vrachtwagens herkennen.

Gepersonaliseerde dienstverlening

Wat meer is: onze mensen zijn nu op cursus om te leren hoe ze zo’n camera via de AI zelf kunnen opleiden om bepaalde objecten ook te herkennen. Héél interessant in verticale markten en voor een gepersonaliseerde dienstverlening. Je kan deze camera’s ook perfect inzetten zonder de Eocortex software. Dan scant hij de voorwerpen of personen die clearance hebben, maar hij neemt niets op.

Te bestellen

De Bosch camera’s zijn nu al te bestellen via de webshop van Visuatech. Binnenkort worden er ook opleidingen voorzien om met deze camera’s aan de slag te kunnen.

Bij vragen staan we je graag te woord!