we aim to deliver innovative camera solutions with top quality products and an unmatched service and support

waarom visuatech

Visuatech is een distributeur van IP camera’s en bijhorende slimme software met een “Next level service” en support. Wij bezitten de kennis, support en producten om zowel bestaande als nieuwe camera-installaties slimmer te maken. Het sneller terugvinden van beelden, extra data verzamelen en een ongeziene service dankzij eigen software-ontwikkeling.

in a fast changing world, top security and information are key.

Onze laatste blogberichten

Nieuwe producten en updates

We hebben een aantal nieuwe producten en updates!
Lees meer

Camerabewaking en privacy: alles wat je moet weten

Wat zijn de huidige eisen waaraan camerabewaking van bedrijven, winkels en woningen moet voldoen sinds de GDPR wetgeving? We zetten alles op een rijtje.
Lees meer

Intelligente BOSCH camera’s perfect  voor gepersonaliseerde dienstverlening

Lees meer

Welke IP camera’s voor buiten? Enkel thermische buitencamera’s zijn écht efficiënt

Al járen wordt er door managementspecialisten verwittigd dat we niet meer hárder kunnen werken, maar wel slimmer. Dat geldt ook voor de veiligheid van je bedrijf. Het is namelijk onvoldoende om bijvoorbeeld een paar camera’s tegen de gevel te hangen om dieven en onverlaten af te schrikken. Door de wol geverfde criminelen lachen daarmee. Anders wordt het als je investeert in een slim buitencamerasysteem. Ze zullen nog wel lachen, maar het zal groen zijn.
Lees meer

Bedankt voor je bezoek aan onze stand op de New Security beurs!

Lees meer

Wie is Visuatech?

Lees meer

Onze visie als distributeur

Onze visie als distributeur. Door de uitzonderlijke support helpt Visuatech installateurs om van hun klanten ambassadeurs te maken.
Lees meer

Welke software voor IP camera’s?

Er zijn heel wat mogelijkheden wat software voor IP camera’s betreft. Vooraleer je op zoek gaat naar de beste software is het belangrijk om te weten wat jij (of jouw klant, als je een installateur bent) wil bereiken met de IP camera’s. Wil je inbrekers en dieven afschrikken? Wil je diefstal in je winkel beperken? Wil je jouw pand beveiligen tegen inbraak? Afhankelijk van het antwoord op deze vraag heb je een andere slimme functie in de software nodig. Vaak echter kiest men voor een simpele IP camera zonder intelligente software waardoor er wel een gevoel van veiligheid ontstaat, maar de camera’s geen echte meerwaarde bieden. Waarom dit niet altijd een goed idee is bespreken we in deze blog.
Lees meer

Visuatech lanceert zijn eigen calculator voor Eocortex

Na onze jaren ervaring met Eocortex en de bijhorende servers hebben wij beslist een eigen calculator te ontwikkelen waarbij we efficiënter omgaan met de server belasting en waarbij jullie direct de juiste CREST server aangeboden krijgt. Heeft u deze link nog niet ontvangen per e-mail kan u ons steeds contacteren.

“Een alternatief voor slimme camera’s is er niet”

Investeren in slimme camera’s met ingebouwde intelligentie of gewone camera’s die je aansluit op een intelligent softwarepakket? Visuatech geeft haar visie.
Lees meer