we aim to deliver innovative camera solutions with top quality products and an unmatched service and support

waarom visuatech

Visuatech is een distributeur van IP camera’s en bijhorende slimme software met een “Next level service” en support. Wij bezitten de kennis, support en producten om zowel bestaande als nieuwe camera-installaties slimmer te maken. Het sneller terugvinden van beelden, extra data verzamelen en een ongeziene service dankzij eigen software-ontwikkeling.

in a fast changing world, top security and information are key.

Onze laatste blogberichten

Social Visitor Display: een veilig en aangenaam winkelbezoek in coronatijden

We konden twee verschillende reacties optekenen toen op maandag 11 mei de winkels terug open mochten gaan. Onder bepaalde restricties en voorwaarden, wel te verstaan: afstand houden, voldoende hygiëne, maar 1 persoon per 10m² winkeloppervlakte …
Lees meer

Eocortex in tijden van COVID-19

De wereld davert op zijn grondvesten en de economie davert mee. De economische gevolgen van de coronacrisis zijn vooralsnog niet in te schatten. Overal ter wereld doen regeringen al het mogelijke om de economische impact voor bedrijven behapbaar te houden. Maar niet alleen de regeringen nemen maatregelen, ook bedrijven zien dat solidariteit op dit moment het enige is dat de wereldeconomie kan overeind houden en passen hun acties daaraan aan. Ook Eocortex heeft besloten haar steentje bij te dragen.
Lees meer

Medewerker in de kijker: Adriaan Theunis-Kaerts: magazijnier en projectvoorbereider

Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Maar die van Adriaan Theunis-Kaerts ook. Hij studeerde dierenzorg, maar kwam uiteindelijk via avondonderwijs IT en De Winning terecht bij Visuatech voor een beroepverkennende stage. Blijkbaar beviel dat langs twee kanten goed, want hij mocht beginnen als magazijnier/hersteller.
Lees meer

Medewerker in de kijker: Axl Swyns

Support staat hoog in het vaandel van Visuatech. Gezien de complexiteit van de materie en de producten, kan het zijn dat sommige klanten soms met pertinente vragen zitten.
Lees meer

Beste IP camera voor buitendetectie in 2020

Camera buiten voor de beveiliging van je huis of bedrijf: wat is de beste buitendetectie en IP buitencamera?
Lees meer

Nieuwe iOS app

Eocortex heeft een nieuwe versie van de Eocortex mobiele iOS app ter beschikking gesteld in de Apple App Store.
Lees meer

Bosch 3000i

Wij verdelen binnenkort ook de nieuwe reeks van Bosch camera’s. De IP 3000i-portfolio omvat vier verschillende behuizingsformaten die zeer betaalbaar zijn. De portfolio biedt complete flexibiliteit voor de dagelijkse bewaking in zelfstandige installaties zoals kleine winkels of voor de algemene bewaking in commerciële gebouwen, kantoren en banken.
Lees meer

Afstand testen detectie Dali

Visuatech heeft zelf intensieve afstand testen gedaan van de detectie van personen in Eocortex bij gebruik van thermische Dali camera’s.
Lees meer

Medewerker in de kijker: Davy Vanstraelen

Support staat hoog in het vaandel van Visuatech. Gezien de complexiteit van de materie en de producten, kan het zijn dat sommige klanten soms met pertinente vragen zitten.
Lees meer

Eocortex new facial recognition

Met de laatste software update uit oktober zette Eocortex hard in op het gebruik van neurale netwerken en artificial intelligence (AI) om een van de belangrijkste functies van hun systeem - gezichtsherkenning - te verbeteren.
Lees meer