we aim to deliver innovative camera solutions with top quality products and an unmatched service and support

waarom visuatech

Visuatech is een distributeur van IP camera’s en bijhorende slimme software met een “Next level service” en support. Wij bezitten de kennis, support en producten om zowel bestaande als nieuwe camera-installaties slimmer te maken. Het sneller terugvinden van beelden, extra data verzamelen en een ongeziene service dankzij eigen software-ontwikkeling.

in a fast changing world, top security and information are key.

Onze laatste blogberichten

Nieuwe calculator

In een vorig nieuwsbericht kon je lezen dat we nieuwe CREST servers toegevoegd hebben aan ons gamma. Deze variant beschikt over een GPU kaart om de Neural Network analytics van Eocortex te ondersteunen. Nu hebben we ook onze calculator vernieuwd.
Lees meer

Webinar Eocortex 3.1.

Eocortex lanceert de nieuwe 3.1 software versie en tegelijk wordt er ook een nieuwe “Enterprise” licentie toegevoegd dewelke tussen de ST en Ultra zal gepositioneerd worden. Kom alles te weten in deze webinar gegeven door Visuatech in samenwerking met Eocortex.
Lees meer

Lancering Eocortex 3.1.

Op 8 juni bracht het Eocortex-team een ​​nieuwe versie van hun software uit. Deze bevat een aantal revolutionaire upgrades die de bediening van videobewakingssystemen nog gemakkelijker en flexibeler maakt. 
Lees meer

Social Visitor Display

De Social Visitor Display is nog maar net gelanceerd maar blijkt meteen een succes. Er is veel vraag vanuit de markt omdat het een oplossing biedt voor een reëel probleem: een veilig en aangenaam bezoek garanderen voor jouw klanten of bezoekers. TV Limburg en Kanaal Z maakten een reportage over de Social Visitor Display. Bekijk de filmpjes hieronder:
Lees meer

Gratis Face Mask Detection

Eocortex heeft een nieuwe gezichtsdetectie oplossing ontwikkeld die ze gratis aanbieden. Als mensen hun maskers niet aanhebben, kan je hier een alarmmelding van krijgen. 
Lees meer

Nieuw product: UNV video deurbel

Wij hebben een nieuw security product in ons gamma. De UNV video deurbel stuurt bij het aanbellen een pushbericht op je telefoon waarna er een tweeweg audio verbinding wordt opgebouwd. Dit laat je niet enkel toe om altijd te weten wie er aanbelt, maar zelfs om met bezoekers te praten als je niet thuis bent!
Lees meer

Nieuwe GPU servers & calculator

We hebben nieuwe CREST servers toegevoegd aan ons gamma. Deze variant beschikt over een GPU kaart om de Neural Network analytics van Eocortex te ondersteunen. Daarvoor is meer GPU dan CPU power nodig. Deze servers gaan de nieuwe software van Eocortex perfect aankunnen.
Lees meer

Social Visitor Display: een veilig en aangenaam winkelbezoek in coronatijden

We konden twee verschillende reacties optekenen toen op maandag 11 mei de winkels terug open mochten gaan. Onder bepaalde restricties en voorwaarden, wel te verstaan: afstand houden, voldoende hygiëne, maar 1 persoon per 10m² winkeloppervlakte …
Lees meer

Eocortex in tijden van COVID-19

De wereld davert op zijn grondvesten en de economie davert mee. De economische gevolgen van de coronacrisis zijn vooralsnog niet in te schatten. Overal ter wereld doen regeringen al het mogelijke om de economische impact voor bedrijven behapbaar te houden. Maar niet alleen de regeringen nemen maatregelen, ook bedrijven zien dat solidariteit op dit moment het enige is dat de wereldeconomie kan overeind houden en passen hun acties daaraan aan. Ook Eocortex heeft besloten haar steentje bij te dragen.
Lees meer

Medewerker in de kijker: Adriaan Theunis-Kaerts: magazijnier en projectvoorbereider

Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Maar die van Adriaan Theunis-Kaerts ook. Hij studeerde dierenzorg, maar kwam uiteindelijk via avondonderwijs IT en De Winning terecht bij Visuatech voor een beroepverkennende stage. Blijkbaar beviel dat langs twee kanten goed, want hij mocht beginnen als magazijnier/hersteller.
Lees meer