we aim to deliver innovative camera solutions with top quality products and an unmatched service and support

waarom visuatech

Visuatech is een distributeur van IP camera’s en bijhorende slimme software met een “Next level service” en support. Wij bezitten de kennis, support en producten om zowel bestaande als nieuwe camera-installaties slimmer te maken. Het sneller terugvinden van beelden, extra data verzamelen en een ongeziene service dankzij eigen software-ontwikkeling.

in a fast changing world, top security and information are key.

Onze laatste blogberichten

We hebben een nieuw product in ons gamma!

GV-PPTZ14031 is een 2-in-1 panoramische PTZ IP-camera met een 12 MP fisheye panoramische camera en een 2 MP IP Speed Dome. Met de fisheye-camera heb je een panoramisch overzicht over een locatie, terwijl de speed dome toelaat om live in te zoemen. En dit tegelijkertijd, zodat je nooit het overzicht verliest en geen dode hoeken meer hebt! Meer info op onze webshop: https://buff.ly/2ZTx0Sq
Lees meer

Nieuw bij Visuatech: IP camera’s met cloud opslag

Nieuw! Professionele cloud opslag voor IP camera’s. Creëer een stabiele en veilige opslag voor uw eindgebruiker met onze solide cloudoplossing! We starten met een eigen cloudoplossing zodat jij een stabiele en veilige opslag voor de eindgebruiker (jouw klanten) kan creëeren en tegelijkertijd een maandelijkse inkomst erbij hebt als professionele installateur. Twee vliegen in 1 klap dus!
Lees meer

IP camera’s voor de zorgsector: alles wat je moet weten

Goed werkende beveiligingscamera's in een ​​ziekenhuis of woonzorgcentrum zijn vandaag een noodzaak. Een slim geïnstalleerd videobewakingssysteem is namelijk een eenvoudige en effectieve manier om bewoners, patiënten en personeel te beschermen tegen diefstal, vandalisme en ongewenste indringers. Met slimme camera’s kan je op een proactieve manier werken om incidenten te voorkomen. Hoe dat juist werkt lees je in deze blog.
Lees meer

Nieuwe producten en updates

We hebben een aantal nieuwe producten en updates!
Lees meer

Camerabewaking en privacy: alles wat je moet weten

Wat zijn de huidige eisen waaraan camerabewaking van bedrijven, winkels en woningen moet voldoen sinds de GDPR wetgeving? We zetten alles op een rijtje.
Lees meer

Intelligente BOSCH camera’s perfect  voor gepersonaliseerde dienstverlening

Lees meer

Welke IP camera’s voor buiten? Enkel thermische buitencamera’s zijn écht efficiënt

Al járen wordt er door managementspecialisten verwittigd dat we niet meer hárder kunnen werken, maar wel slimmer. Dat geldt ook voor de veiligheid van je bedrijf. Het is namelijk onvoldoende om bijvoorbeeld een paar camera’s tegen de gevel te hangen om dieven en onverlaten af te schrikken. Door de wol geverfde criminelen lachen daarmee. Anders wordt het als je investeert in een slim buitencamerasysteem. Ze zullen nog wel lachen, maar het zal groen zijn.
Lees meer

Bedankt voor je bezoek aan onze stand op de New Security beurs!

Lees meer

Wie is Visuatech?

Lees meer

Onze visie als distributeur

Onze visie als distributeur. Door de uitzonderlijke support helpt Visuatech installateurs om van hun klanten ambassadeurs te maken.
Lees meer