we aim to deliver innovative camera solutions with top quality products and an unmatched service and support

waarom visuatech

Visuatech is een distributeur van IP camera’s en bijhorende slimme software met een “Next level service” en support. Wij bezitten de kennis, support en producten om zowel bestaande als nieuwe camera-installaties slimmer te maken. Het sneller terugvinden van beelden, extra data verzamelen en een ongeziene service dankzij eigen software-ontwikkeling.

in a fast changing world, top security and information are key.

Onze laatste blogberichten

Welke IP camera’s voor buiten? Enkel thermische buitencamera’s zijn écht efficiënt

Al járen wordt er door managementspecialisten verwittigd dat we niet meer hárder kunnen werken, maar wel slimmer. Dat geldt ook voor de veiligheid van je bedrijf. Het is namelijk onvoldoende om bijvoorbeeld een paar camera’s tegen de gevel te hangen om dieven en onverlaten af te schrikken. Door de wol geverfde criminelen lachen daarmee. Anders wordt het als je investeert in een slim buitencamerasysteem. Ze zullen nog wel lachen, maar het zal groen zijn.
Lees meer

Bedankt voor je bezoek aan onze stand op de New Security beurs!

Lees meer

Wie is Visuatech?

Lees meer

Onze visie als distributeur

Onze visie als distributeur. Door de uitzonderlijke support helpt Visuatech installateurs om van hun klanten ambassadeurs te maken.
Lees meer

Welke software voor IP camera’s?

Er zijn heel wat mogelijkheden wat software voor IP camera’s betreft. Vooraleer je op zoek gaat naar de beste software is het belangrijk om te weten wat jij (of jouw klant, als je een installateur bent) wil bereiken met de IP camera’s. Wil je inbrekers en dieven afschrikken? Wil je diefstal in je winkel beperken? Wil je jouw pand beveiligen tegen inbraak? Afhankelijk van het antwoord op deze vraag heb je een andere slimme functie in de software nodig. Vaak echter kiest men voor een simpele IP camera zonder intelligente software waardoor er wel een gevoel van veiligheid ontstaat, maar de camera’s geen echte meerwaarde bieden. Waarom dit niet altijd een goed idee is bespreken we in deze blog.
Lees meer

Visuatech lanceert zijn eigen calculator voor Eocortex

Na onze jaren ervaring met Eocortex en de bijhorende servers hebben wij beslist een eigen calculator te ontwikkelen waarbij we efficiënter omgaan met de server belasting en waarbij jullie direct de juiste CREST server aangeboden krijgt. Heeft u deze link nog niet ontvangen per e-mail kan u ons steeds contacteren.

“Een alternatief voor slimme camera’s is er niet”

Investeren in slimme camera’s met ingebouwde intelligentie of gewone camera’s die je aansluit op een intelligent softwarepakket? Visuatech geeft haar visie.
Lees meer

Wat is en doet een slimme IP camera?

Slimme IP camera’s & videoanalytics worden door steeds meer bedrijven, retail winkels en overheden ingezet. Maar wat is een slimme IP camera? Hoe werkt het?
Lees meer

CREST servers uitgerust met video kaart

Visuatech gaat de toekomstige CREST servers uitrusten met een extra video kaart. Door middel van het toevoegen van deze extra video kaart zetten we in om steeds meer met GPU decoding te werken in onze VMS software EOCORTEX. Op deze manier maken we maximaal gebruik van de kracht van de server en is de geleverde server op maat van het desbetreffende project. Voor meer info over onze CREST oplossingen klik op onderstaande knop.
meer info

Toevoeging UTEPO aan portfolio

In de lijn van onze verder zoektocht naar producten met een meerwaarden zijn we op zoek gegaan naar een toegevoegde waarde op het gebied van netwerk infrastructuur. Deze moest aansluiten op de noden en wensen van onze insallateurs. Om die redenen voegen we UTEPO toe aan ons gamma. Deze producent van netwerk switchen heeft bepaalde modellen voorzien van speciefieke mogelijkheden die met CCTV te maken hebben. Een voorbeeld is een POE switch met een POE reikwijdte van 250 meter. Klik op onderstaande knop voor meer info over de verschillende modellen.
Meer info