Pittoors Systems is het bedrijf waarmee Gert Pittoors beveiligingssystemen verkoopt en plaatst bij tal van klanten. Snelle service is daarbij cruciaal, maar dat kan al eens mislopen. Zoals bij die ene klant waar de server die Visuatech geleverd had, niet deed wat hij verondersteld was te doen.

Visuatech  voorzag tijdelijke oplossing

Gert Pittoors: “Alles wat toen mis kon gaan, is toen ook misgegaan. Het liep al mis bij de leverancier, waardoor Visuatech niet verder kon. Maar ik zat wel met een gigantisch probleem. Klanten verwachten snel een oplossing en de boodschap: “Dat zal tot het einde van de maand duren”, wil je niet moeten overbrengen. Bij Visuatech hebben ze zich toen in bochten gedraaid om mijn klant zo snel als mogelijk te depanneren. Toen bleek dat het vervangstuk ook niet werkte, hebben ze zelf voor een tijdelijke oplossing gezorgd, zodat ik mijn klant toch op tijd de service kon bieden waar hij voor betaalde en ik hem niet als klant verloor.”

Snelle service en begeleiding

“Ik werk nog maar een jaar met Visuatech, maar ik kan nu al zeggen dat hun persoonlijke aanpak mij enorm aanspreekt. Ik heb altijd dezelfde contactpersoon die meteen weet waar het over gaat. Ze zijn ook zeer snel in het leveren van de producten en in het oplossen van mogelijke problemen. En last but not least begeleiden ze je in het laatste geval ook in real time via mail of telefoon. Dat is een niet te onderschatten service.”