Bedankt voor je bezoek aan onze stand op de New Security beurs!

Op 13 en 14 februari 2019 kon je ons vinden op de New Security beurs in de Brabanthal in Leuven. Ons hele team heeft zich hard ingezet om er weer een succes van te maken. We willen ook jullie bedanken voor je bezoek aan onze stand! Het doet ons veel plezier om onze nieuwste producten en ontwikkelingen aan iedereen te kunnen laten zien. Dit jaar vestigde de tweejaarlijkse vakbeurs over beveiliging trouwens een nieuw record met meer dan 60 exposanten. We waren blij erbij te zijn en veel van onze klanten gezien te hebben.

Lees meer

Wie is Visuatech?

Wie is Visuatech? Visuatech is een distributeur van IP camera’s en bijbehorende slimme software met een “next level” service​ en support.

Lees meer

Onze visie als distributeur

Visuatech is een kleine distributeur met innovatie als belangrijkste doel. Wij willen niet de grootste worden, maar wel de meest innovatieve zijn en blijven. Dat kan alleen door ons te focussen: we verdelen enkel IP camera’s gekoppeld op een VMS en daarbij zoveel mogelijk intelligente functies. Zo kunnen wij onze klanten het beste helpen.

Lees meer

Welke software voor IP camera’s?

Er zijn heel wat mogelijkheden wat software voor IP camera’s betreft. Vooraleer je op zoek gaat naar de beste software is het belangrijk om te weten wat jij (of jouw klant, als je een installateur bent) wil bereiken met de IP camera’s. Wil je inbrekers en dieven afschrikken? Wil je diefstal in je winkel beperken? Wil je jouw pand beveiligen tegen inbraak? Afhankelijk van het antwoord op deze vraag heb je een andere slimme functie in de software nodig.

Lees meer