CREST servers uitgerust met video kaart

Visuatech gaat de toekomstige CREST servers uitrusten met een extra video kaart. Door middel van het toevoegen van deze extra video kaart zetten we in om steeds meer met GPU decoding te werken in onze VMS software EOCORTEX. Op deze manier maken we maximaal gebruik van de kracht van de server en is de geleverde server op maat van het desbetreffende project. Voor meer info over onze CREST oplossingen klik op onderstaande knop.

meer info

Toevoeging UTEPO aan portfolio

In de lijn van onze verder zoektocht naar producten met een meerwaarden zijn we op zoek gegaan naar een toegevoegde waarde op het gebied van netwerk infrastructuur. Deze moest aansluiten op de noden en wensen van onze insallateurs. Om die redenen voegen we UTEPO toe aan ons gamma. Deze producent van netwerk switchen heeft bepaalde modellen voorzien van speciefieke mogelijkheden die met CCTV te maken hebben. Een voorbeeld is een POE switch met een POE reikwijdte van 250 meter. Klik op onderstaande knop voor meer info over de verschillende modellen.

Meer info

Ben jij onze “perfect match”?

Visuatech is op zoek naar een ICT support medewerker.

Wil je graag deel uitmaken van een groeiend en innovatief bedrijf dat het verschil maakt in slimme IP camera’s?

Bekijk dan zeker onze vacature.

 

 

vacature

Filmpje: supsect search & tracking op een diefstal

Bekijk de kracht van slimme zoekfuncties op camera’s in een retail omgeving. De dader snel vinden en een verwittiging krijgen als hij terug binnen komt zijn bij ons de grootste kracht.

Lees meer