PARNTER EVENT: RETAILHUB – NAMIDDAG

Visuatech en Eocortex organiseren op 15 november een event op de unieke locatie; Retail Hub. Tijdens dit event willen we jullie real live demo’s laten zien van projecten waar de software geïnstalleerd werd. Daarnaast krijgen jullie ook een rondleiding en komen jullie te weten hoe de retail van de toekomst er zal uit zien, ook hier werden onze camera’s en software geïnstalleerd.

Meer weten

Parnter event: Retailhub

Visuatech en Eocortex organiseren op 15 november een event op de unieke locatie Retail Hub. Tijdens dit event , dat enkel voor onze reeds EOCORTEX installerende klanten is, willen we jullie real live demo’s laten zien van projecten waar de software geïnstalleerd werd. Daarnaast krijgen jullie ook een rondleiding en komen jullie te weten hoe de retail van de toekomst er zal uit zien, ook hier werden onze camera’s en software geïnstalleerd.

Meer weten

Testimonials

Bekijk hier wat de klanten van onze webinars vinden.

Meer weten

Webinar: Eocortex opleiding eindklant

Eocortex is een erg succesvol en krachtig VMS platform met veel slimme zoekfuncties. Het is een eenvoudig te gebruiken software maar om de eindklant extra te ondersteunen geven wij iedere maand een gratis webinar.

Meer weten
Pagina 1 van 212