we aim to deliver innovative camera solutions with top quality products and an unmatched service and support

waarom visuatech

Visuatech is een distributeur van IP camera’s en bijhorende slimme software met een “Next level service” en support. Wij bezitten de kennis, support en producten om zowel bestaande als nieuwe camera-installaties slimmer te maken. Het sneller terugvinden van beelden, extra data verzamelen en een ongeziene service dankzij eigen software-ontwikkeling.

in a fast changing world, top security and information are key.

Onze laatste blogberichten

Blog fallback

Ben jij onze “perfect match”?

vacature
Blog fallback

Filmpje: supsect search & tracking op een diefstal

Lees meer

Stadsbader overtuigd en rolt alle vestigingen uit

Aangezien ze niet tevreden waren van hun huidige camerasysteem werd er een nieuwe oefening gemaakt door hun vaste leverancier. Na een demo met de Visuatech roadshow bus werden de eerste servers met software geleverd op de hoofdvestiging in Harelbeke.
lees het volledige artikel hier

Carglass investeert in slimme camera’s

We voegen opnieuw een mooie referentie toe aan onze lijst met het nieuwe hoofdgebouw van Carglass te Hasselt.  Naast het prachtige gebouw koos Carglass ook voor de juiste cameraoplossing.
Lees het volledige artikel hier

NEXT UPS in ons assortiment

In het kader van de Incert regelgeving heeft Visuatech verschillende UPS-producten toegevoegd aan het gamma. Volgens de Incert voorschriften is het noodzakelijk om ook de werking van de camerasystemen te waarborgen als de stroomtoevoer wegvalt. 
Lees meer

Visuatech lanceert eigen monitoring software NLS.

Visuatech blijft innoveren en heeft een eigen software ontwikkeld die de gezondheid van alle geïnstalleerde camerasystemen in kaart brengt. Indien er bij de eindklant een technisch probleem zou optreden wordt de installateur per e-mail op de hoogte gebracht en veranderd deze status in zijn dashboard. Deze pro-actieve manier van werken moet ervoor zorgen dat de klant zelfs bij een defect niet lang zonder beelden zal zitten. Deze service wordt aangeboden op alle CREST servers met het Eocortex platform op. 
Lees meer

200 slimme camera’s voor Euro shop

Na een grote vergelijkingsoefening werd er gekozen voor de oplossing van Visuatech voor het voorzien van 200 slimme camera's. Diefstal beperking door slimme zoekfuncties en actieve detectie zijn hier de hoofdredenen voor.
lees het volledige artikel hier

Meer succes met onze camera oplossing

Het bedrijf transmeat was niet tevreden met zijn huidige camerasysteem. De zaakvoerder laste hierdoor een proef periode in met onze oplossing en richte na een grote tevredenheid al zijn vestigingen uit met onze oplossing.
Lees het volledige artikel hier

KV Mechelen kiest nu ook voor onze oplossing.

Na verschillende andere stadium in België en Nederland te hebben voorzien van slimme camera software kiest KV Mechelen, op aanraden van hun installateur, nu ook voor onze oplossing.
Lees het volledige artikel hier

Aanvulling van onze support site

Om onze partners eenvoudig toegang te geven tot handige document en filmpjes werden deze toegevoegd aan onze support pagina op onze website. Hier kan men handleidingen, promo documenten, promo filmpjes, opgenomen webinars en nog veel meer terugvinden. Zeer handig om te gebruiken in jullie sales activiteiten of om meer kennis o te doen van onze producten.
Support pagina